Υλικά
Για τη ζύμη
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει
2/3 της κούπας γάλα
1/4 κούπας λάδι
1/2 κούπας μαργαρίνη
1 κουταλάκι αλάτι
1 δόση μπεσαμέλ
Για τη γέμιση:
τυριά τριμμένα
λίγη μπεσαμέλ
αλατοπίπερο
ελάχιστο μοσχοκάρυδο τριμμένο
1 μπρόκολο ή κουνουπίδι σε μπουκετάκια ζεματισμένο για 5 λεπτά και σουρωμένο
λίγο βούτυρο για το ταψί και από επάνω
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη ζύμη, ανακατεύοντας όλα τα υλικά.
Βουτυρώνουμε το ταψί και με τα δάκτυλα απλώνουμε τη ζύμη και την πιέσουμε να πάει και στα πλάγια.
Απλώνουμε λίγο τυράκι και βούτυρο και βάζουμε τα μπουκετάκια και από επάνω απλώνουμε την μπεσαμέλ την οποία έχουμε ανακατέψει με τα τυριά εκτός από λίγη ποσότητα τυριών που κρατάμε ξεχωριστά και την πασπαλίζουμε από πάνω για να κάνει κρούστα.
Έχουμε προθερμάνει 5 λεπτά προηγουμένως το φούρνο και ψήνουμε κανονικά, μέχρι να ροδίσει η τάρτα.