Υλικά
10 πιπεριές κέρατο
λίγη φέτα θρυμματισμένη
2 κουταλιές τυρί κρέμα
1 κουταλιά σούπας γάλα
1 ντομάτα σε κυβάκια
ελαιόλαδο
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε τις πιπεριές τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και μία μία τις ανοίγουμε, σκίζοντάς τες με ένα μαχαίρι κατά μήκος.
Βγάζουμε τα σπόρια αν υπάρχουν πολλά, προσεκτικά να μη τις σκίσουμε.
Φτιάχνουμε τη γέμιση.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με την κρέμα τυριού και μια κουταλιά ελαιόλαδο και πατάμε με ένα πιρούνι να λιώσει η φέτα.
Αν είναι πολύ πηχτό ρίχνουμε και το γάλα.
Αν δε θέλουμε να βάλουμε γάλα, ρίχνουμε κι άλλο ελαιόλαδο.
Μετά ρίχνουμε και τη ντομάτα, τη ρίγανη και μπόλικο πιπέρι.
Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και γεμίζουμε τις πιπεριές.
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε ένα ποτηράκι του κρασιού νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν καλά οι πιπεριές και να μείνουν με το λάδι τους.