Υλικά
1 πακέτο μικρό ζυμαρικό (κοχυλάκι, μακαρονάκι)
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι
150-250 γρ. πικάντικο τυρί
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
2-3 κουταλιές βούτυρο
λάδι
1 καρότο
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τον κιμά μαζί με το κρεμμύδι σε λίγο λάδι, προσθέτουμε λίγο νεράκι και στη συνέχεια το καρότο, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι.
Βράζουμε για περίπου 30-40 λεπτά προσέχοντας μην μας κολλήσει (προσθέτουμε λίγο επιπλέον νεράκι αν χρειαστεί).
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο λιωμένο και λίγο αλάτι.
Το ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε στην άκρη.
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
Σε μια βαθιάγαβάθα βάζουμε μια στρώση ζυμαρικό, μια στρώση τυρί, μια στρώση κιμά και μια στρώση γιαούρτι.
Μετά άλλη μια στρώση και στο τέλος ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο λιωμένο.