Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια Νο5
3/4 φλιτζ. τσαγιού γάλα
2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα
4 κουταλιές σούπας φρέσκο βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό να κρατάνε λίγο.
Τα στραγγίζουμε, τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το γάλα.
Τα αφήνουμε σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να απορροφήσουν το γάλα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, πιπέρι και 2 χούφτες τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί και τα απολαμβάνουμε ζεστά.