Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
200 γρ. μανιτάρια
λουκανικάκια κομμένα σε φέτες
1 κονκασέ
λάδι
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες με τα μανιτάρια και τα λουκάνικα.
Προσθέτουμε το κονκασέ και τα μπαχαρικά.
Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε να πάρει βράση η σάλτσα.
Μετά από λίγο ξεσκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βράζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.