Υλικά
1/2 κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας μας
4 φρέσκα πράσα ψιλο κομμένα
1 ποτήρι νερό
1 φλ.τσ. κρασί λευκό
1 κύβο λαχανικών
300 γρ. κρέμα γάλακτος
2 φλιτζ. μπρόκολο βρασμένο
1 φλιτζ. αρακά βρασμένο
1 φλ. τσ. καλαμπόκι βρασμένο
1 κ.σ. βούτυρο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
τυρί τριμμένο
1 κ.γ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό τον κύβο και το κρασί.
Ρίχνουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το μοσχοκάρυδο και το κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 1/3 του φλυτζανιού του καφέ νερό και αφήνουμε ακόμη 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε τον αρακά, το καλαμπόκι και το μπρόκολο.
Τελευταία ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αφού έχουμε σβήσει τη φωτιά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε με φρέσκο βούτυρο.
Τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, τα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.