Υλικά
1/2 κιλό λουκάνικα χοιρινά
1/2 κιλό ζυμαρικά της αρεσκείας σας
300 γρ. μυζήθρα τριμμένη
250 γρ κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας, σε μπόλικο αλατισμένο νερό, για περίπου 6 λεπτά, τα βουτυρώνουμε και το ανακατεύουμε με τη μισή μυζήθρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγο τις ντομάτες.
Στη συνέχεια τηγανίζουμε λίγο και τα λουκάνικα.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τα ζυμαρικά, τα 2/3 από τις ντομάτες, από πάνω τα λουκάνικα, στη συνέχεια τις υπόλοιπες ντομάτες και στο τέλος το κεφαλοτύρικαι τη μυζήθρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.