Υλικά
Για τη ζύμη:
1 αυγό
200 γρ. αλεύρι
7-8 κουταλιές κρύο νερό
λίγο αλάτι
100 γρ. βούτυρο
Γα το κοτόπουλο:
2 φιλέτα κοτόπουλο, κομμένο σε μπουκιές
1 κεσεδάκι γιαούρτι
μουστάρδα
1 κρεμμύδι, τριμμένο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
φέτα τυρί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη της τάρτας και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει στα χέρια. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο αλεύρι.
Βάζουμε την ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε για 1/2 ώρα στο ψυγείο.
Τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε και το κοτόπουλο και σβήνουμε με το κρασί.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με όση μουστάρδαθέλουμε και προσθέτουμε 4-5 κουταλιές από το ζωμό που έχει δημιουργηθεί στο τηγάνι.
Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μίγμα με το γιαούρτι, ανακατεύουμε και βάζουμε και τη φέτα.
Απλώνουμε τη ζύμη σε μια ταρτιέρα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα με το κοτόπουλο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 45 λεπτά, να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.