Υλικά
4 μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα σε κομμάτια
1 φλιτζ. φέτα
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε τα κολοκυθάκια με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πολτοποιούμε με ένα πιρούνι τη φέτα, το σκόρδο, το βασιλικό, 2-3 κουταλιές νερό, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.
Οταν ψηθούν τα κολοκυθάκια τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα βάζουμε για ακόμη λίγα λεπτά στο φούρνο να κάνουν κρούστα.