Υλικά
8 ντομάτες, μέτριες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1/2 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
3 κ.σ. βασιλικό, δυόσμο
2 κ.σ. γάλα εβαπορέ
400 γρ. φέτα σπασμένη στο χέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
μοσχοκάρυδο
γλυκάνισο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη σπασμένη φέτα με το γάλα, το λάδι, τα αρωματικά, το αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Ξεκουφώνουμε τις ντομάτες όπως κάνουμε στα γεμιστά, ρίχνουμε λίγο αλάτι μέσα και αναποδογυρίζουμε για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Τις γεμίζουμε με το μίγμα που έχουμε ετοιμάσει και τις σκεπάζουμε με το καπάκι τους.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.