Υλικά
1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο, σε κύβους
15 λιαστές ντομάτες
1 κούπα φέτα τυρί σπασμένη με το χέρι
4 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με το λάδι από τις λιαστές ντομάτες να σταθεί στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και μόλις αυτό κάψει ρίχνουμε μέσα τις σκελίδες του σκόρδου κομμένες στη μέση κατά μήκος.
Όταν αρχίσουν να ροδίζουν τις πετάμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο (χωρίς το λάδι που το μαρινάραμε), λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές και το αφήνουμε να μαγειρευτεί επτά λεπτά.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά.
Συνεχίζουμε για άλλα επτά λεπτά το μαγείρεμα και σβήνουμε το μάτι.
Ρίχνουμε μέσα τη φέτα και ανακατεύουμε συνεχώς για δύο με τρία λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά.