Υλικά
6 ντομάτες κατακόκκινες και σφιχτές, χοντροκομμένες
3 κρεμμύδια ξερά, τριμμένα
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
μπολικο δυόσμο ή βασιλικό, ψιλοκομμένο
3 φλ. τσ. αλεύρι περίπου
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ. ούζο
μπόλικο κύμινο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο, σε ένα μπολ.
Αφήνουμε το μείγμα για τους ντοματοκεφτέδες να σταθεί για λίγο (πρέπει να είναι παχύρρευστο, σαν τους λουκουμάδες).
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε καλά.
Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί.