Υλικά
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε ροδέλες
3 ντομάτες φρέσκες ώριμες, ψιλοκομμένες
1 κολοκυθάκι
1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο, κομμένο σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε στη κατσαρόλα λάδι και τσιγαρίζουμε κρεμμύδι και σκόρδο.
Κατόπιν προσθέτουμε ντομάτες, πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και 1,5 λίτρο καυτό νερό.
Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, με σκεπασμένη τη κατσαρόλα, για περίπου 45 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε τα κολοκύθια και το κριθαράκι.
Ανακατεύουμε σε τακτά διαστήματα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ζυμαρικό μας.
Σερβίρουμε προσθέτοντας τυρί φέτα τριμμένη.