Υλικά
2 φέτες λευκό ψωμί (με ξινό προζύμι)
μερικές φέτες κόπα (αλλαντικό από μοσχάρι)
2 φέτες (καλής) γκούντα
2-3 λιαστές ντομάτες
ντομάτα σε φέτες
μερικά φύλλα baby ρόκας
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τις λιαστές ντομάτες σε βαλσαμικό ξίδι και λεπτοκόβουμε τη ντομάτα.
Απλώνουμε σε μια φέτα ψωμιού σε στρώσεις το τυρί, το αλλαντικό, τις λιαστές ντομάτες και τις ροδέλες της ντομάτας.
Προσθέτουμε τη ρόκα, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμιού και πιέζουμε ελαφρά με την παλάμη.