Υλικά
1 κιλό μοσχάρι σε μπουκιές
8 κ.σ. αλεύρι
50 γρ. βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκάλι το χυμό και λίγο ξύσμα
ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι και λίγο κύμινο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και το κίμινο αλευρώνουμε το κρέας.
Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά να ροδίσει.
Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού.
Μεταφέρουμε το μείγμα του τηγανιού σε μια γάστρα και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.
Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Γαρνίρουμεμε φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.