Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
4 μέτρια κολοκυθάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη μέση
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.σ. φρέσκια μαντζουράνα ή 1 κ.γ. ξερή
150 γρ. πικάντικο τυρί
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φιλέτα.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο, τα κολοκυθάκια, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο σε 3 κ.σ. ελαιόλαδο.
Αφού μαραθούν προσθέτουμε τις αγκινάρες, το μαϊντανό, τη μαντζουράνα κι αλατοπιπερώνουμε.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγη ώρα για να κρυώσουν.
Κόβουμε τη γραβιέρα σε κύβους και ανακατεύουμε με το μείγμα του κοτόπουλου.
Μοιράζουμε τη γέμιση σε 4 μέρη και γεμίζουμε τα φύλλα (3 φύλλα ανά ρολό).
Τα βάζουμε με τη σειρά σε ένα ρηχό ταψί και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.