Υλικά
3 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες
200 γρ. γιαούρτι
1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1 κ.σ. μουστάρδα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπουκίτσες κοτόπουλου.
Όταν πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε την πιπεριά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και σιγοβράζουμε.
Όταν δέσει η σάλτσα και είναι έτοιμο το κοτόπουλο σερβίρουμε με πατάτες, λαχανικά ή ρύζι.