Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλο
2 πράσα
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 καρότα
αλάτι
πιπέρι
10 κόκκους μπαχάρι
1 πορτοκάλι το χυμό
2 λεμόνια το χυμό
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε κύβους μεγάλους.
Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο.
Όταν πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε και τα λαχανικά.
Αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου ένα τέταρτο.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μπαχάρι και σβήνουμε με τους χυμούς.
Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι.