Υλικά
1 1/2 στήθος φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κυβάκια
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 καρότο κομμένο σε κυβάκια βρασμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
λίγο μαϊντανό
5 φέτες μπέικον κομμένο σε μικρά κυβάκια
5 φέτες ζαμπόν κομμένο σε μικρά κυβάκια
400 γρ. κασέρι
2 αυγά
200 γρ. μανιτάρια κομμένα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο.
Σε μια κατσαρόλα με ελάχιστο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και τα αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.
Κόβουμε το φύλλο κρούστας στη μέση και σε κάθε φύλλο βάζουμε γέμιση λίγο πιο παχιά από το δάχτυλό μας.
Τυλίγουμε και πριν τελειώσει το ρολάκι αλείφουμε με λίγο λάδι τις άκρες για να κολλήσουν, τις γυρνάμε προς τα μέσα και συνεχίζουμε να τυλίγουμε.
Στο σημείο που κλείνει το ρολάκι βάζουμε και εκεί λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε τα μπουρεκάκια σε λαδωμένο ταψί και τα αλείφουμε από πάνω με λίγο λάδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.