Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1/2 κούπα λάδι
1/2 κιλό αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
2-3 πατάτες κομμένες σε φέτες
1 κούπα καλαμπόκι
3-4 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
3-4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 κούπα άσπρο κρασί
1 κύβο κότας (ζωμό )
1 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο λάδι.
Στρώνουμε τις πατάτες που τις έχουμε αλατοπιπερώσει.
Πάνω στις πατάτες βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Ενδιάμεσα βάζουμε τον αρακά και το καλαμπόκι.
Αραιώνουμε σε λίγο ζεστό νερό τον κύβο κοτόπουλου, τη μουστάρδα και το αλεύρι.
Όλο αυτό το ανακατεύουμε με το κρασί και το λάδι.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τον άνηθο, τις ροδέλες της ντομάτας, αλατοπίπερο καθώς και λίγη ζάχαρη.
Ψήνουμε το φαγητό περίπου 1 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς.