Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 κονκασέ (ή 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες)
1/3 κούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
6-7 σπόρους γλυκάνισου
1 πακέτο μακαρονάκι κοφτό
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο ταψί, βάζουμε το κοτόπουλο με όλα τα υλικά εκτός από το μακαρονάκι.
Βάζουμε το ταψί για περίπου 3/4 στους 200 βαθμούς.
Αν θέλουμε η πέτσα να γίνει τραγανή μην το σκεπάσουμε.
Έπειτα βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, βάζουμε σε ένα πιάτο τα κομμάτια του κοτόπουλου και βάζουμε στο ταψί με τη σάλτσα το μακαρονάκι και σκεπάζουμε με νερό.
Από επάνω βάζουμε και το κοτόπουλο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Σε περίπου 10 λεπτά με 15 ξεσκεπάζουμε και βλέπουμε αν χρειάζεται επιπλέον μαγείρεμα το μακαρονάκι ή αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμα.
Μόλις μαγειρευτεί το μακαρονάκι σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι ή φέτα.