Υλικά
διάφορα χόρτα του βουνού
τυρότριμμα
κρεμμύδι
ντομάτα πελτές
λάδι
αλάτι
Εκτέλεση
Xρησιμοποιούμε μυρωδάτα χόρτα (καυκαλίδες, μυρώνια), τα καθαρίζουμε καλά και τα πλένουμε.
Tοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά.
Bάζουμε μέσα τα χόρτα, 1 κρεμμύδι κομμένο, λάδι, σάλτσα από πελτέ και τα βράζουμε με λίγο νερό.
Πριν βράσουν καλά προσθέτουμε το τρίμμα από καυτερή φέτα τυρί αφήνουμε να αποβράσουν και κατεβάζουμε από τη φωτιά.