Υλικά
1 κουνουπίδι κομμένο φουντίτσες χωρίς τα κοτσάνια
1 μπρόκολο κομμένο επίσης σε φουντίτσες χωρίς τα κοτσάνια
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
3 κουταλιές σούπας φρυγανιά (για το ταψί)
200 γρ.κασέρι τριμμένο
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Για την κρέμα:
2 κούπες γάλα
6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό πρώτα το κουνουπίδι ,το βγάζουμε και μετά το μπρόκολο.
Τα στραγγίζουμε καλά και τα αραδιάζουμε σε μικρό ταψί βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με φρυγανιά, εναλλάξ.
Ρίχνουμε τα 3/4 των τυριών επάνω και μετά με βρεγμένο κουτάλι την μπεσαμέλ, την απλώνουμε καλά και μετά πασπαλίζουμε το άλλο 1/4 των τυριών.
Ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φαγητό μας.