Υλικά
φύλλο κρούστας
παστουρμάς ψιλ/νος
λάδι για το άλειμμα των φύλλων
κοπανιστή ή τυροκαυτερή ή ανθότυρο
γραβιέρα ψιλ/νη ή άλλο κίτρινο τυρί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ τον παστουρμά, τη γραβιέρα και την κοπανιστή ή ανθότυρο ή τυροκαυτερή.
Παίρνουμε 2 φύλλα και τα λαδώνουμε ανάμεσα.
Τα κόβουμε στα τέσσερα.
Σε κάθε 2 φύλλα βάζουμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση.
Με τα βρεγμένα μας δάκτυλα σφίγγουμε το φύλλο για να το κλείσουμε πάνω ακριβώς από τη γέμιση.
Μπορούμε να το κλείσουμε και με σπάγκο κουζίνας.
Τα τοποθετούμε όλα σε βουτυρωμένο ταψί.
Τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.