Υλικά
2 φύλλα χωριάτικα
3 μέτρια κολοκυθάκια
2 μέτριες πατάτες
2 μέτριες ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 αυγά
λίγο σιμιγδάλι (ή κριθαράκι)
150 γρ. φέτα
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φύλλα μας (αν αποφασίσουμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας).
Με ένα πινέλο λαδώνουμε το ταψί μας.
Στρώνουμε το ένα φύλλο, λαδώνουμε ξανά και στρώνουμε το δεύτερο.
Προσέχουμε τα φύλλα μας να είναι αρκετά μεγαλύτερα από το ταψί μας (4-5 εκατοστά) γιατί θα χρειαστεί να τα γυρίσουμε.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια, τις πατάτες, τις πιπεριές και τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με τα λαχανικά μας.
Στρώνουμε το μίγμα επάνω στα φύλλα.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι ( ή το κριθαράκι) και μετά τριμμένη την φέτα σε κομμάτια.
Διπλώνουμε το φύλλο που περισσεύει μέσα στο ταψί, λαδώνουμε και με το πινέλο αλείφουμε αυγό για να πάρει χρώμα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.