Υλικά
200 γρ. γραβιέρα
50 γρ. αλεύρι
1 φλιτζάνι νερό
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
Κόβουμε το τυρί στο σχήμα που θέλουμε.
Έχουμε ήδη κάψει ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι.
Περνάμε το τυρί από ελάχιστο νερό ίσα ίσα για να βραχεί, στη συνέχεια αλευρώνουμε καλά και από τις 2 μεριές και στη συνέχεια το περνάμε από το σουσάμι.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και προσέχουμε να μην αρπάξει. Όταν ροδίσει από τη μια μεριά γυρίζουμε και από την άλλη.
Τέλος, περιχύνουμε το σαγανάκι και σερβίρουμε με μια κουταλιά μέλι.