Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια
5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κούπα τριμμένο τυρί
2 κουταλιές ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1/2 κούπα νερό
1 κούπα λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια και όταν γίνουν τα ρίχνουμε στο τρυπητό, τα πλένουμε να φύγει ο χυλός και όταν στραγγίσουν τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε τα σκόρδα, το ντοματοπελτέ, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να φύγει το νερό.
Σε μία πιατέλα βάζουμε τα μακαρόνια, τα πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.