Υλικά
400 γρ. ζυμαρικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα
3-4 κ.σ. μουστάδρα απαλή
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις λωρίδες κοτόπουλου, μέχρι να ροδίσουν.
Μαζεύουμε το κοτόπουλο στην άκρη του τηγανιού και ρίχνουμε το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια.
Τα σκεπάζουμε με το κοτόπουλο.
Σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε ζεστό νερό και βράζουμε για 20 λεπτά. Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά.
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τη μουστάρδα με το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μίγμα στο τηγάνι με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε το μείγμα για περίπου 5 λεπτά.
Το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού.
Βάζουμε στο τηγάνι και τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε.