Υλικά
1 μικρό λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 πράσο κομμένο σε ροδέλες
2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
5 κόκκοι μπαχάρι
4 δαφνόφυλλα
2 κουταλιές λάδι
λεμόνι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 κύβος βοδινό
Εκτέλεση
Αφήνουμε το λάχανο να πάρει μία βράση.
Όταν αρχίσει να μαλακώνει, στραγγίζουμε και με καινούριο νερό ξαναβάζουμε να βράσει.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λεμόνι και το λάδι, που τα προσθέτουμε στο τέλος και αφήνουμε να βράσουν τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.
Στο τέλος αφαιρούμε τα μπαχάρια και τη δάφνη και βάζουμε λάδι και λεμόνι.