Υλικά
4 λεπτά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
αλάτι kosher
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τρίμμα φρυγανιάς
ψιλοκομμένος μαϊντανός
Εκτέλεση
Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό στα φιλέτα κοτόπουλου.
Βάζεις το αλεύρι, το αυγό και τη φρυγανιά σε τρία διαφορετικά, μεγάλα μπολ.
Αρχίζεις να βουτάς 1-1 τα φιλέτα, αρχικά στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.
Εν τω μεταξύ, έχεις βάλει ένα τηγάνι με μπόλικο λάδι σε δυνατή φωτιά να καίει.
Τηγανίζεις τα σνίτσελ 3-4' ανά πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ένα βαθύχρυσο χρώμα.
Μετά τη φωτιά τα μεταφέρεις αμέσως σε αχαρτί κουζίνας όπου τους προσθέτεις κατευθείαν αλάτι kosher.
Σερβίρεις.