Υλικά
1 κιλό μεγάλα κολοκυθάκια
4 αυγά
1 1/2 φλ. τσ. γάλα φρέσκο
1 κ.γ. μπέικιν
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι
1 φλ. τσ. αλεύρι
λάδι και αλεύρι για το ταψί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από το πράσινο μέρος τους, τα τρίβουμε, τα ανακατεύουμε με το 1 κ.γλ. αλάτι και αφήνουμε να στραγγίσουν.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλεύρι, το μπέικιν και αν θέλουμε λίγο επιπλέον αλάτι και πιπέρι.
Ενώνουμε το μείγμα αυτό με τα τριμμένα κολοκυθάκια (στύβοντάς τα και μια τελευταία φορά πριν τα ρίξουμε).
Λαδώνουμε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το χυλό.
Τέλος, περιχύνουμε το χυλό με λίγο λάδι και λίγο αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς έως ότου να ροδίσει (περίπου 3/4 της ώρας).