Υλικά
4 κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσ. τραχανά γλυκό
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1 κούπα φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 φλ. τσ. ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί ή το πυρέξ με βούτυρο και ρίχνουμε λίγο αλεύρι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (θα είναι ένα παχύρευστο μίγμα) και τα ρίχνουμε από πάνω.
Αν θέλουμε ρίχνουμε από πάνω και άλλο κεφαλοτύρι τριμμένο για να κάνει κρούστα.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στο πιο δυνατό για 10-15 λεπτά και μετά κατεβάζουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.