Υλικά
1 πακέτο μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα σε φετούλες
1 πιπεριά φλωρίνης
1/2 πιπεριά πορτοκαλί
1/2 πιπεριά κίτρινη, όλες οι πιπεριές κομμένες σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κύβο κότας
1σκελίδα σκόρδο σε φετούλες
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 καρότο σε κυβάκια
1 μελιτζάνα μικρή σε κύβους
5-6 κουταλιές λάδι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 ποτηράκι κρασιού κρασί
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε τη μελιτζάνα,τα μανιτάρια, τις πιπεριές, τις ντομάτες το σκόρδο και το καρότο.
Ρίχνουμε το κρασί και έπειτα τον κύβο, το μαϊντανό, το πιπέρι.
Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα σε σιγανή φωτιά για 20 περίπου λεπτά, σε σιγανή φωτιά.
Προσθέτουμε λίγο καυτό νερό στο διάστημα του βρασμού.
Αν η σάλτσα έχει βράσει και δεν έχει δέσει, διαλύουμε λίγο κορν-φλάουρ σε ελάχιστο νερό και το ρίχνουμε μέσα.
Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και να μελώσει.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι, ή μακαρόνια.