Υλικά
1/2 κιλό ζυμαρικά με τρύπα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα
2 κ.σ. κεφαλοτύρι
3 κ.σ. καρυδόψιχα τριμμένη
5 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζανάκι του καφέ ούζο
3 κ.σ. βούτυρο
1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε τηγάνι σοτάρουμε στο βούτυρο το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αφήνουμε για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, το κεφαλοτύρι, τη φέτα και την κρέμα και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα
Προσθέτουμε αν θέλουμε στα φρεσκοβρασμένα ζυμαρικά, τα καρύδια και τη σάλτσα, αλλιώς σερβίρουμε ξεχωριστά τη σάλτσα πάνω από τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε αμέσως, αφού πασπαλίσουμε με χοντροτριμμένο πιπέρι και κεφαλοτύρι.