Υλικά
1/2 κοτόπουλο βρασμένο, ξεκοκαλισμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3/4 της κούπας φρέσκο γάλα
1 κούπα γκούντα τριμμένο(ή ότι άλλο τυρί προτιμάτε)
αλάτι
πιπέρι
γλυκιά πάπρικα
άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 με 2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
Εκτέλεση
Αφού βράσουμε το κοτόπουλο ή ακόμα αν μας έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, το ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και γυρίζουμε λίγο το κρεμμύδι με την πιπεριά και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και τον άνηθο και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά βλέπουμε αν έχει μείνει αρκετό υγρό (από το γάλα) και προσθέτουμε ανάλογα και την τριμμένη φρυγανιά (δε θέλουμε πολλά υγρά).
Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Όταν κρυώσει προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τη γέμιση ανάμεσα στα φύλλα, χαράσσουμε την πίτα, τη λαδώνουμε ελαφρά και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσοκόκκινο χρώμα.