Υλικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι μαλακό
2 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι χυμό λεμονιού
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
8 καρότα κομμένα σε μέτρια κομμάτια
1 κ.σ. ζωμό λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε πυρέξ με καπάκι.
Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού.
Προσθέτουμε τα καρότα, το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το ζωμό λαχανικών.
Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε όλο το βράδυ στους 100 βαθμούς.
Αφήνουμε να κρυώσει το κρέας και το κόβουμε σε φέτες.
Αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνουμε.
Αφαιρούμε λίγο σε ένα βαθύ πιάτο και με το αυγοδάρτη διαλύουμε το κορν φλάουρ.
Προσθέτουμε το μείγμα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε το κρέας σε φέτες με τα καρότα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.