Υλικά
800 γρ. - 1 κ. κοκκινιστό μοσχαράκι
5 κολοκυθάκια μέτρια, τρυφερά
2-3 κ.σ. άνηθο
2-3 κ.σ. δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από τις άκρες, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. (για να μη διαλυθούν μέσα στην κατσαρόλα).
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.
Μέσα στην κατσαρόλα με το κρέας κοκκινιστό, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, τα μυρωδικά και περίπου ένα ποτήρι νερό (να σκεπάζονται τα κολοκυθάκια).
Τα αλατίζουμε ελαφρά.
Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει ξανά η σάλτσα, περίπου 15-20 λεπτά.