Υλικά
1 κιλό μοσχάρι ψαχνό, μαλακό
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 γαρίφαλα
1 κανέλα
1 κ.σ. αλεύρι
βούτυρο ή μαργαρίνη
ντομάτα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε, σε μια βαθιά κατσαρόλα, με βούτυρο σε δυνατή φωτιά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
Τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο.
Στην κατσαρόλα, ρίχνουμε μια κουταλιά αλεύρι και το ανακατεύουμε, μέχρι να πάρει καστανό χρώμα.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί, προσθέτουμε εάν χρειαστεί λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι, ντομάτα όση θέλουμε, τα γαρίφαλα, την κανέλα και τέλος το κρέας.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με μια πυκνή σάλτσα.