Υλικά
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
300 γρ. φέτα
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τίς ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια.
Τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο πήλινο ή σε 4 ατομικά πήλινα κεσεδάκια.
Τις λαδώνουμε ελαφρά και τις ψήνουμε στους 200ο C για πέντε λεπτά.
Κόβουμε τη φέτα με το χέρι και την προσθέτουμε στη ντομάτα.
Ψήνουμε για άλλα πέντε λεπτά.
Σπάμε από πάνω τα αυγά μάτια και αλατοπιπερώνουμε.
Τέλος τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 με 20 λεπτά και είναι έτοιμα.