Υλικά
1 πακέτο φιλέτο κοτόπουλο
1 κούπα φέτα σε κομματάκια
1-2 πιπεριές
1 κρεμμυδάκι όχι πολύ μεγάλο
10-12 ελιές πράσινες και μαύρες
5 ντομάτες όχι πολύ μεγάλες ή κονκασέ
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παίρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσει να κοκκινίζει.
Μετά προσθέτουμε το κρεμμυδάκι τις πιπεριές μέχρι να αρχίσουν να μαραίνουν και βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις προσθέτουμε και αυτές.
Στο τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες μικρές-μικρές και τα αφήνουμε λίγο να ψηθούν.
Στο τέλος προσθέτουμε τη φέτα και το αφήνουμε για 5 λεπτά και μετά το σερβίρουμε με ρύζι ή με πατάτες.