Υλικά
700 γρ. χοιρινό κομμένο σε μερίδες
500 γρ. φασολάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμός από 4 λεμόνια
5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κουτ. γλ. θυμάρι
μισή κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το χυμό λεμονιού, με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το θυμάρι και αλάτι σε ένα μπολ.
Βουτάμε μέσα το χοιρινό και το αφήνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε για 3 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρέας, μέχρι να πάρει χρώμα.
Το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τα λαχανικά από τη μαρινάδα.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και ρίχνουμε ελάχιστη από τη μαρινάδα στο ταψί.
Ψήνουμε για 25 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.