Υλικά
175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
60 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
60 γρ. βούτυρο
200 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
150 γρ. γάλα
Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια, το ρίχνουμε στο μπολ και το τρίβουμε με το αλεύρι.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τα τυριά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να γίνει μια αφράτη και μαλακή ζύμη.
Σε στρογγυλό βουτυρωμένο ταψάκι απλώνουμε τη ζύμη και την χωρίζουμε με το μαχαίρι σε 8 κομμάτια τρίγωνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, 25-30 λεπτά.