Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.)
1 πακέτο λουκάνικα Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
3 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
300 γρ. τυρί φέτα τριμμένη στο χέρι
3 αυγά
500 ml γάλα φρέσκο
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, της πιπεριές και τα λουκάνικα.
Λαδώνουμε μία στρογγυλή φόρμα του κέικ.
Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το σουρώνουμε και το βάζουμε στον πάτο της φόρμας.
Να είναι τσαλακωμένο.
Ραντίζουμε το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο και σκορπίζουμε λίγη από τη γέμιση.
Συνεχίζουμε τις στρώσεις με φύλλο, λίγο λάδι, γέμιση, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Τελειώνουμε με φύλλο.
Χτυπάμε τα αυγά, τα ανακατεύουμε το γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
Με ένα μαχαίρι τρυπάμε εδώ κι εκεί, για να ρουφήξει το υγρό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Όταν ψηθεί αναποδογυρίζουμε και αφού κρυώσει λιγάκι, κόβουμε σε φέτες.