Υλικά
350 γρ αλεύρι φαρίνα
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
100 γρ. τυρί κρέμα
1/2 σακουλάκι μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
όσο μαύρο και κόκκινο πιπέρι ή πάπρικα θέλουμε
τριμμένο σκόρδο
3-4 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε κυβάκια
2 λουκάνικα κομμένα σε μικρές ροδέλες
1 καρότο τριμμένο
100-150 γρ. διαφορά κίτρινα τυριά κομμένα σε κυβάκια
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Περνάμε μια βράση το καρότο και το τρίβουμε ή το βάζουμε στο μίξερ.
Αναμειγνύουμε στο μπλέντερ όλα τα στερεά και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τα αυγά ένα-ένα, μπαχαρικά, λαχανικά (πιπεριές, καρότο), αλλαντικά (λουκάνικα) και τέλος τα τυριά.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα μακρόστενη και βάζουμε μέσα το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για όσο χρειαστεί ανάλογα το φούρνο μας (τσεκάρουμε ανά τακτά διαστήματα).
Αποσύρουμε από τη φωτιά και ξεφορμάρουμε.