Υλικά
240 γρ. φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
3 αυγά
350 - 400 γρ. τριμμένα διάφορα κίτρινα τυριά, που λιώνουν
3/4 φλιτζ. σπορέλαιο
1 πιπεριά πράσινη μεγάλη, κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομματάκια
1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη, κομμένη σε μικρά τετράγωνα κομματάκια
4 φέτες ζαμπόν καπνιστό ψιλοκομμένο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ τα αυγά με το γιαούρτι και το σπορέλαιο.
Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε τα τυριά, τις πιπεριές, το ζαμπόν, το αλεύρι και το πιπέρι.
Τα αφήνουμε να ανακατευτούν καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα 30 εκ. και ισιώνουμε λιγάκι την επιφάνεια του κέικ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.
Αφού κρυώσει το κέικ, ξεφορμάρουμε.