Υλικά
1 μικρό κουνουπίδι
1 κουτί μπίρα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από το κουνουπίδι και το χωρίζουμε σε μπουκετάκια.
Το βράζουμε για λίγο σε αλατισμένο νερό.
Ρίχνουμε σε μπολ την μπίρα, τα τυριά και λίγο λίγο αλεύρι όσο πάρει για να γίνει χυλός.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Βουτάμε τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού στο χυλό και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.