Υλικά
1 κιλό κουνουπίδι
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, δυόσμο, άνηθο
1 φλιτζάνι τσαγιού τυρί τριμμένο
2 αυγά
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κουνουπίδι και αφού το στραγγίξουμε το πατάμε να λιώσει με ένα πιρούνι και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά κρεμμύδι, σκόρδο, αυγά, αλατοπίπερο, δυόσμο, μαϊντανό, άνηθο, αυγά, τριμμένο τυρί.
Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να γίνει το μίγμα μας σφιχτό να στέκεται και να πλάθεται.
Βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι αλευρώνουμε τους κεφτέδες μας και τους τηγανίζουμε.
Τους ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και μετά στην πιατέλα.