Υλικά
2 ντομάτες μεγάλες ή 1 κονκασέ
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
1 κρεμμύδι ξερό
500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
250 γρ. κασέρι ή γραβιέρα
2 κ.σ. λάδι
αλάτι
πάπρικα καυτερή
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι.
Κόβουμε τη ντομάτα κυβάκια ή βάζουμε το κονκασέ, καθώς και το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Τα βάζουμε στο τηγάνι να μαραθούν.
Μετά από περίπου 5 λεπτά προσθέτουμε τα τυριά, το αλάτι και την πάπρικα.
Μόλις λιώσουν τα τυριά και δέσουν είναι έτοιμο.