Υλικά
1 κιλό διάφορα χόρτα
250 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
100 γρ. άνηθο
1/2 κιλό αλεύρι
1 αυγό
250 γρ. τυρί φέτα
αλάτι
Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε τα χόρτα και τα ψιλοκόβουμε.
Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα στίβουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
Τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το αβγό και το τυρί και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά από τις δυο πλευρές.