Υλικά
1 κιλό φιλέτο από στήθος γαλοπούλας
2 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
250 ml λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας φρέσκια ρίγανη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το μέλι με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
Αλατίστε το φιλέτο της γαλοπούλας και αλείψτε το με το παραπάνω μίγμα.
Βάλτε το σε βαθύ ταψί και ρίξτε το κρασί.
Σκεπάστε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 30 λεπτά.
Ξεσκεπάστε και ψήστε άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Κόψτε το φιλέτο σε φέτες και σερβίρετε.
Tip
Διατηρήστε το ψητό φιλέτο στο ψυγείο και κόψτε το σε λεπτές φέτες, για να έχετε το δικό σας σπιτικό πολύ ελαφρύ αλλαντικό.